Integratieve therapie voor kinderen van 4 t/m 14 jaar
Ouderbegeleiding

Cliëntervaringen

Ervaringen met de therapie van Hilde

'Na een ouder intake gesprek en het doornemen van een uitgebreide vragenlijst hadden mijn man en ik een goed gevoel om de kindertherapie te starten bij Hilde Kwakkel.

In september 2013 is onze zoon bij Hilde begonnen. Hilde geeft je als ouder maar zeker ook onze zoon een goed gevoel waarbij je je op je gemak voelt. De therapie bestaat uit verschillende vormen van spel, het maken van tekeningen of iets waar het kind zelf voor kiest. Door hier mee bezig te zijn kan Hilde een beeld krijgen waar zij zich in de therapie op moet richten.

Onze zoon had weinig zelfvertrouwen en blokkades waardoor zijn leerprestaties achter bleven. Door de gesprekken tijdens een spel of het maken van tekeningen heeft Hilde de oorzaak van het blokkeren gevonden en is daarmee aan de slag gegaan. Daarna heeft Hilde gewerkt aan het zelfvertrouwen en het vertrouwen om b,v, het juiste antwoord te geven met een toets.

Na elk gesprek tussen onze zoon en Hilde kregen we een keurige update hoe dat gegaan is. Na een aantal kindertherapie behandelingen werden wij bijgepraat in een oudergesprek. Zo konden wij als ouders alles goed volgen.

Tijdens de gehele therapie hebben wij onze zoon sterker zien worden, meer vertrouwen zien krijgen, voor zijn mening op durven komen en zijn school prestaties zien stijgen.

Wij als ouders zijn heel blij dat onze zoon de therapie bij Hilde Kwakkel heeft gedaan en zijn heel erg trots wat onze zoon heeft bereikt. Onze zoon heeft de gesprekken met Hilde heel fijn gevonden en is er altijd met veel plezier heen gegaan. Wij kunnen het iedere ouder aanbevelen. Hilde geeft kindertherapie op een hele goede manier waar je kind baat bij heeft.'

 

'Wij hebben de therapie bij Hilde als zeer prettig ervaren. Hilde heeft een heel positieve, rustige en vriendelijke uitstraling waardoor wij ons meteen op ons gemak voelden. Onze dochter werd begeleid bij haar hulpvraag maar wij als ouders kregen ook de ruimte en tools om haar in dit proces te volgen en te steunen. Hilde gaf ons positieve feedback en leerde ons met andere ogen naar ons kind kijken. De communicatie was altijd open en eerlijk. Wij zijn dankbaar en zeer blij dat onze dochter bij Hilde heeft mogen komen.'

Onze namen zijn bekend bij Hilde Kwakkel.