Cliëntervaringen

Trots op wat onze zoon heeft bereikt!

“Tijdens de gehele therapie hebben wij onze zoon sterker zien worden, meer vertrouwen zien krijgen, voor zijn mening op durven komen en zijn schoolprestaties zien stijgen”

Wij als ouders zijn heel blij dat onze zoon de therapie bij Hilde Kwakkel heeft gedaan en zijn heel erg trots wat onze zoon heeft bereikt. Onze zoon heeft de gesprekken met Hilde heel fijn gevonden en is er altijd met veel plezier heen gegaan. Wij kunnen het iedere ouder aanbevelen. Hilde geeft kindertherapie op een hele goede manier waar je kind baat bij heeft.”

Gezin uit de Bloemenbuurt, Almere Buiten

We kijken met andere ogen naar ons kind!

Wij hebben de therapie bij Hilde als zeer prettig ervaren. Hilde heeft een positieve, rustige en vriendelijke uitstraling waardoor wij ons meteen op ons gemak voelden.”

Onze dochter werd begeleid bij haar hulpvraag maar wij als ouders kregen ook de ruimte en tools om haar in dit proces te volgen en te steunen. Hilde gaf ons positieve feedback en leerde ons met andere ogen naar ons kind kijken. De communicatie was altijd open en eerlijk. Wij zijn dankbaar en zeer blij dat onze dochter bij Hilde heeft mogen komen.”

Gezin uit Danswijk, Almere Stad

De namen zijn bekend bij Hilde Kwakkel.

Wil je net zulke blije ouders worden als deze ouders?
Maak een afspraak of laat me weten waar je mee zit.

Bel me op 06-13126376 of stuur een mail naar info@elf-twaalf.nl