Voor de jongere

In deze levensfase ben je allerlei nieuwe dingen aan het ontdekken: over jezelf, anderen en de wereld om je heen. Dat heeft leuke kanten maar ook minder leuke kanten. Als die minder leuke kant de boventoon gaat voeren en niet weggaat, is het goed om hulp te gaan zoeken. Die minder leuke kant kan te maken hebben met piekeren, last van somberheid, moeilijk contact met (stief)ouders/broers(s)/zus(sen), stress en burnoutklachten, faalangst, pesten, boosheid of andere klachten die maken dat jij je ongelukkig voelt of niet begrepen.

Ik kan jou helpen om te ontdekken wat het probleem precies is, zodat jij jezelf kunt helpen er beter mee om te gaan. Ik ga daarbij uit van jouw hulpvraag, wat jij wilt bereiken, leren of onderzoeken. Je zult jezelf hierdoor (nog) beter gaan leren kennen met al je mogelijkheden en kwaliteiten en je beperkingen. We werken aan jouw doel door te praten maar ook door visualisaties, tekenen, muziek en alles wat er verder nodig is om ervoor te zorgen dat jij weer lekker in je vel komt te zitten.

Belangrijk voor jou om te weten is dat alles wat wij bespreken vertrouwelijk is. Je kunt bij mij vrijuit praten. We bepalen met elkaar wat er eventueel aan anderen verteld wordt en in welke vorm.

Ik zie ernaar uit om je te ontmoeten!

Hilde